Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăra din Alba Iulia, care și-a înjunghiat propriul soț, a fost arestată 30 de zile pentru tentativă de omor calificat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viorica Silinca, tânăra din Alba Iulia care în urmă cu 2 nopți și-a înjunghiat în zona abdominală propriul soț, a fost arestată de instanţa de judecată și depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Potrivit IPJ Alba, “având în vedere concluziile medico-legale formulate şi rezultatul cercetărilor efectuate până în prezent, cauza privind pe suspecta Viorica S., de 25 de ani, din Alba Iulia, care în data de 13 septembrie 2013, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool şi-a tăiat soţul cu un cuţit în zona abdominală, a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea cercetării acesteia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 20 rap. la art. 174, art. 175, alin. 1 lit. c, Cod penal.

Ieri, 13 septembrie, inculpata a fost prezentată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea unităţii de parchet şi a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de 30 de zile.Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea