Tânăr din Sibiu, REȚINUT de polițiști: A furat un autoturism pe care l-a condus fără carnet și fiind sub influența băuturilor alcoolice

Paul Voicu - Primar 2020

Poliția Rurală Blaj a reținut un tânăr din Sibiu, care a sustras un autoturism pe care l-a condus fără permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificării, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au reținut pe un tânăr din județul Sibiu care a sustras un autoturism pe care l-a condus fără a deține permis și fiind sub influența alcoolului.

ELIT

La data de 07 iulie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din comuna Moșna, județul Sibiu, care este cercetat pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 5 iulie 2020, ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din Cenade și l-ar fi condus prin comună, până pe strada Principală unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Mihail David - 2020

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de azi, 8 iulie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...