Tânăr din Sebeș cercetat în urma unui accident cu pagube materiale. Acesta nu deținea permis de conducere și avea o alcoolemie de 0,36 mg/l

Un tânăr din Sebeș este cercetat de către polițiști, în urma unei sesizări, prin 112, referitor la faptul că pe strada Traian din municipiu, a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale. Acesta ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate.

La data de 14 iunie 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian din municipiu, a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale.

ELIT

Polițiștii ajunși a fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 28 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian din Sebeș, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mihail David - 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...