Tânăr din Mureș, posesorul unui mandat de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Alba Iulia, prins și introdus în arest

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii din Târgu Mureș au identificat un tânăr din județul Mureș, posesorul unui mandat de arestare preventivă, emis de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru săvârșirea infracționilor de fals și uz de fals. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 14.07.2020, ora 02:10, în parcarea unui magazin de articole sportive din municipiul Târgu Mureș, un echipaj de poliție a depistat o persoană urmărită național, pe numele căreia era emis un mandat de arestare preventivă.

ELIT

În fapt, persoana a fost identificată de polițiști ca fiind un tânăr, de 26 de ani, din comuna Sâncraiu de Mureș, pe numele căruia, Curtea de Apel Alba Iulia a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals.

Tânărul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...