Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Blaj, cercetat în stare de arest preventiv, după o tâlhărie pentru un telefon mobil. Ar fi bătut victima pentru a-și asigura scăparea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Tânăr din Blaj, cercetat în stare de arest preventiv, după o tâlhărie pentru un telefon mobil. Ar fi bătut victima pentru a-și asigura scăparea

Un tânăr din Municipiul Blaj, care a fost reținut pentru tâlhărie, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Acesta ar fi furat telefonul unui bărbat și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, pentru a-și asigura scăparea.

La data de 23 august 2021, polițiștii de investigații criminale din Blaj l-au prezentat pe tânărul de 23 de ani, din municipiu, reținut pentru tâlhărie calificată, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Ulterior, acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Informații de background:

La data de 22 august 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru tâlhărie calificată.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 18/19 august 2021, în timp ce se afla în fața unui magazin din Blaj, i-ar fi sustras unui bărbat de 33 de ani, din Blaj, un telefon mobil, iar pentru a-și asigura scăparea, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, provocându-i multiple leziuni corporale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea