Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Bistra cercetat pentru incitare la ură și discriminare: A postat live pe o rețea de socializare amenințări cu acte de violență și injurii adresate polițiștilor și și-a expus organele genitale pe filmare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Bistra este cercetat pentru incitare la ură și discriminare, după ce a postat live pe o rețea de socializare amenințări cu acte de violență și injurii adresate polițiștilor și și-a expus organele genitale pe filmare.

Polițiștii din Câmpeni s-au sesizat din oficiu și îl cercetează penal pe un tânăr din comuna Bistra, care, prin postări live pe o rețea de socializare, i-ar fi îndemnat pe cei care îl urmăreau la revoltă împotriva polițiștilor și, în același context, ar fi avut un comportament indecent, expunându-și organele genitale.

La data de 23 iunie 2020, polițiștii din Câmpeni, în urma vizionării postărilor unui tânăr din comuna Bistra, făcute live pe o rețea de socializare, s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de incitare la ură sau discriminare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina tânărului, în vârstă de 25 de ani, s-a reținut faptul că în noaptea de 21/ 22 iunie 2020, între orele 22,30-01,00, ar fi proferat injurii, amenințări cu acte de violență la adresa persoanelor care îl urmăreau pe rețeaua de socializare precum și a polițiștilor, iar în context și-ar fi expus organele genitale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea