Tânăr din Alba Iulia suspectat că a rănit cu un cuțit două persoane, identificat și reținut de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat de 29 de ani, care este cercetat sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe și o infracțiune de tulburare a ordinii și liniștii publice. Azi, 15 iunie a.c., va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În data de 04.06.2017, la orele 02.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Județean Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, s-au prezentat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale, doua persoane de sex masculin, C.D şi E.A, care prezentau plăgi produse prin înțepare.

INFORMARE COVID-19

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat un bărbat, G.A., de 29 de ani din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Se pare că, anterior comiterii faptei, cei doi tineri, de 19 ani si respectiv 20 de ani, din Alba Iulia, au intrat în conflict verbal cu un necunoscut, pe str. Apulum din mun. Alba Iulia, jud. Alba, in fata intrării in șanțurile Cetății Alba Carolina.

Între cei trei a avut loc o agresiune, împrejurare în care necunoscutul i-a înjunghiat pe cei doi tineri cu un obiect înțepător.

Față de G.A. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 15.06.2017 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

G.A. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...