Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia cercetat pentru distrugere – A devastat locuința părinților pentru că îi dădeau prea puțini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supărat că părinţii nu au vrut să-i dea banii solicitaţi, un tânăr din Alba Iulia s-a răzbunat pe aceştia distrugându-le mai multe obiecte de mobilier din locuinţă. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a limitat proporţiile pagubei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAS.S. (23 de ani) locuieşte cu mama sa într-un apartament situat pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia, iar marţi, 29 martie, în jurul orei 13.00, cei doi s-au certat. Disputa se pare că a pornit de la faptul că fiul a considerat că banii pe care-i primeşte de la părinţi sunt insuficienţi pentru a-i acoperi cererile, mai ales în condiţiile în care plănuia o apropiată plecare în străinătate. După discuţia în contradictoriu, doamna respectivă a plecat la nişte rude, aflate într-un bloc învecinat, iar în lipsa acesteia fiul a distrus uşa de la intrarea într-o cameră precum şi mobila existentă în aceasta (pat, dulapuri, masă, candelabru). Întoarsă acasă împreună cu rudele sale, femeia a surprins fapta de distrugere, a apelat la ajutorul jandarmilor, iar un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la apartamentul respectiv şi l-a oprit pe făptaş să procedeze în acelaşi fel în celelalte încăperi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea