Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Alba, cu antecedente penale, reținut după ce a furat bucăți de cupru dintr-un cazan de țuică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 22 de ani, din comună, care este bănuit de comiterea unui furt dintr-o gospodărie din comuna Unirea. 

minor retinutLa data de 19.12.2016, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Unirea, cu privire la faptul că, în perioada 12-19.12.2016, dintr-o anexă a locuinţei sale, i-a fost sustrase mai multe elemente din cupru, părţi componente ale unui cazan de ţuică.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizarea furtului, a fost identificat C.A., de 22 de ani, din comuna Unirea, ca persoană bănuită de comiterea faptei.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 14/15.12.2016 a pătruns în curtea locuinţei victimei, a sustras elementele din cupru pe care ulterior le-a  presat şi le-a valorificat.

Faţă de C.A., care are antecedente penale, iar în cursul anului 2016 a comis alte 3 infracțiuni de furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea