Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Bucerdea Grânoasă, prins de polițiști băut la volan și cu autorizația provizorie expirată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 13 iulie 2017, în jurul orei  18.45, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat un bărbat de 29 de ani din localitatea Bucerdea Grânoasă, județul Alba, care a condus un autoturism pe strada Ion Creangă din comuna Bucerdea Grânoasă, jud. Alba, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.76 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul orăşenesc Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată.

Față de L.F., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea