Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr de 27 de ani găsit decedat într-o pensiune din Apuseni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Dobra, judeţul Hunedoara a fost găsit mort ieri, 10 iulie, în jurul orei 6.30 dimineaţa în pensiunea Codru din comuna Sălciua.

Potrivit, poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili condiţiile şi cauzele în care s-a produs decesul, bărbatul făcea parte dintr-o echipă de muncitori care care executau lucrări de construcţie în zonă, iar cursul zilei de 9 iulie a.c., în intervalul orar 8.00-16.00, a  desfăşurat alături de colegii săi, activităţi de reparaţii şi întreţinere a reţelei de energie electrică de pe raza comunei Sălciua. Seara, în jurul orei 22.00, bărbatul  s-a retras în camera sa pentru a se odihni, iar azi-dimineaţa a fost găsit decedat, în pat, de către colegii săi de serviciu.

Tânărul era cunoscut ca având probleme medicale iar criminaliştii spun că din primele cercetări nu există suspiciuni cu privire la moartea acestuia. Primele indicii şi declaraţiile martorilor conduc la idea unei morţi din cauze medicale.

În urma examinării sumare a cadavrului, poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

foto: pensiunea Codru, Salciua


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea