Tânăr de 21 de ani din Alba Iulia, prins în flagrant tâlhărind o minoră pentru un telefon mobil, în valoare de 2.500 de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr din Alba Iulia a fost prins, în flagrant, pe data de 7 septembrie 2020, imediat după ce ar fi tâlhărit o minoră. Seara trecută, i-ar fi smuls, din mână, telefonul mobil. La scurt timp a fost depistat și reținut de polițiști.

La data de 07 septembrie 2020, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că unei minore de 15 ani, din Alba Iulia, i-a fost sustras telefonul mobil, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz din Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat imediat în zona indicată de apelant, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificați doi tineri, de 20 și 21 de ani, asupra unui dintre aceștia fiind găsit telefonul tinerei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din cercetări a rezultat că tânărul de 21 de ani, din Alba Iulia, ar fi împins-o pe o minoră și i-ar fi smuls din mână un telefon mobil, în valoare de 2.500 de lei, după care a încercat să își asigure scăparea.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit minorei, iar tânărul a fost reținut, pentru tâlhărie calificată. În cursul zilei de azi, 7 septembrie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419