Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 19 ani din Beldiu, înjunghiat de un consătean în plină stradă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri seară,  Poliţia oraşului Teiuş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost agresat de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea Beldiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că în jurul orelor 21,35, între J.A., de 19 ani, din Beldiu şi  S.T., de 35 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan rezultat din faptul că S.T. a fost acuzat de victimă că a sustras ştiuleţii de porumb ce-i avea într-un sac.

Potrivit IPJ Alba, “în timpul conflictului J.A. a fost lovit de către S.T. cu pumnii, în zona capului şi cu un cuţit în zona abdominală, suferind o plagă înjunghiată nepenetrantă şi mai multe contuzii în zona feţei, nefiindu-i pusă în pericol viaţa.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză cercetările sunt continuate faţă de S.T. sub aspectul comiterii infracțiunilor de “lovire sau alte violenţe” şi port fără drept al cuţitului, urmând ca încadrarea juridică finală a faptei comisă cu violenţă să fie făcută în funcţiile de concluziile medico legale ce vor fi formulate.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea