Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 16 ani, AGRESAT în plină stradă de 3 bărbați. Au fost reținuți de polițiști pentru lovire și alte violențe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei bărbați au fost reținuți de către Polițiștii Municipiului Alba Iulia, în urma unor acte de violență față de un minor de 16 ani și turlburarea ordinii publice.

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru lovire și tulburarea ordinii publice. Aceștia l-ar fi lovit pe un tânăr în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia.

La data 18 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, din Teiuș, Cricău și Alba Iulia, care sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 16 iunie 2020, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în spatele unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie, pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi agresat pe un tânăr, de 16 ani, din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea