Tânăr de 16 ani, AGRESAT în plină stradă de 3 bărbați. Au fost reținuți de polițiști pentru lovire și alte violențe

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Trei bărbați au fost reținuți de către Polițiștii Municipiului Alba Iulia, în urma unor acte de violență față de un minor de 16 ani și turlburarea ordinii publice.

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru lovire și tulburarea ordinii publice. Aceștia l-ar fi lovit pe un tânăr în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia.

ELIT

La data 18 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, din Teiuș, Cricău și Alba Iulia, care sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 16 iunie 2020, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în spatele unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie, pe fondul unor discuții în contradictoriu, l-ar fi agresat pe un tânăr, de 16 ani, din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419