Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr albaiulian amendat pentru că a provocat un scandal într-un restaurant

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Alba Iulia a fost sancţionat de jandarmi după ce a provocat un scandal într-un restaurant din localitate.

Aflat în avansată stare de ebrietate, luni 7 ianuarie a.c., la ora 01.30  domnul L.A. ( 24 de ani) a dorit să intre într-un restaurant situat pe B-dul Republicii din municipiul Alba Iulia unde, conform propriilor spuse,  dorea să-şi continue aventurile bachice. Din cauză că se afla deja sub influenţa băuturilor alcoolice şi, în special, pentru că în incintă se desfăşura o petrecere privată, tânărului i s-a refuzat accesul în local, moment în care acesta a înjurat şi a jignit atât personalul de serviciu cât şi mesenii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt, a prevenit escaladarea violenţei şi a pus capăt incidentului. Jandarmii i-au expus bărbatului modul în care a încălcat normele legale de convieţuire socială după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei”, precizează marior Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru prevenirea unor astfel de incidente jandarmii reamintesc faptul că “provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice” se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei. De asemenea „servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor”, constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de  lei , iar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea