Rămâi conectat

Curier Județean

Tâlhărit de două ori, în aceeași seară: Un minor și doi bărbați l-au jefuit și agresat pe un bărbat din Cugir, profitând de starea de ebrietate în care se afla

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Cugir au reținut un minor și doi bărbați care sunt bănuiți de tâlhărie. Lunea trecută, ar fi profitat de starea de ebrietate a unui bărbat și i-ar fi sustras, prin violență telefonul, cardul, un încărcător și țigările. 

La data de 4 noiembrie 2019, polițiști de investigații criminale din Cugir au obținut informații în legătură cu o posibilă faptă de tâlhărie a cărei victimă a fost un bărbat de 43 de ani, din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 4 noiembrie 2019, în timp ce se afla pe strada Victoriei din Cugir, victima a fost abordată de către un minor de 14 ani, care, profitând de starea de ebrietate a acesteia, ar fi agresat-o și i-ar fi sustras telefonul mobil, un încărcător și cardul bancar.

Ulterior, după câteva minute, bărbatul ar fi fost abordat de alți doi bărbați, de 35 și 50 de ani, care i-ar fi cerut țigări, iar pentru că au fost refuzați aceștia l-ar fi agresat și i-ar fi sustras un pachet de țigări pe care-l avea asupra sa.

Fapta nu a fost reclamată de păgubit la poliție, însă polițiștii au intrat pe fir după ce victima s-a plâns în legătură cu cele întâmplate unui prieten.

Față de minor, care nu este la prima faptă de acest gen și față de cei doi bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 noiembrie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea