Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tâlhar pistolar reţinut pentru jefuirea unei benzinării

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un individ i-a ameninţat cu arma pe angajaţii unei benzinării din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 1000 de lei şi două telefoane mobile. Incidentul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 septembrie, în jurul orei 3.55. Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 de către una dintre persoanele ameninţate. Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a stabilit că în momentul producerii jafului în magazinul staţiei de carburanţi se aflau B.I.C. de 24 de ani din Alba Iulia şi P.G.S., de 25 de ani, din Zlatna, ambii angajaţi ai benzinăriei. Cel care i-a ameninţat pe cei doi cu un obiect de culoare neagră cu forma unui pistol a intrat pe uşa principală de acces, pe bărbat l-a trântit la podea, iar femeii i-a solicitat banii din încasări. Individul le-a luat cele două telefoane mobile după care a părăsit incinta benzinăriei, deplasându-se spre o parcare din apropierea acesteia, unde s-a urcat într-un autovehicul de culoare închisă şi a dispărut.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba în cursul zilei de ieri s-a reuşit identificarea principalului suspect în comiterea tâlhăriei. Este vorba despre R.R.R. un tânăr albaiulian de 25 de ani. Din primele verificări a reieşit că acesta i-a ameninţat pe cei doi angajaţi cu un pistol folosit în jocul airsoft, a sustras suma de 1.000 de lei din vânzări şi telefoanele celor doi angajaţi. După comiterea faptei, suspectul a aruncat cele două mobile într-o grădină, iar pistolul şi îmbrăcămintea, într-un tomberon. Tânărul a folosit ca mijloc de transport autoturismul proprietate personală pe care l-a abandonat în cartierul Bărăbanţ, reclamând mai apoi, în jurul orei 11.00, furtul maşinii.
Banii sustraşi au fost recuperaţi toţi, aceştia fiind ascunşi de tânăr într-un boschet. R.R.R. a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, iar cercetările sunt continuate, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba cu propunere de mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea