Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sute de elevi din Alba, familiarizaţi cu oferta educaţională din învăţământul profesional – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scoala profesionala germana din Alba Iulia07În sala de sport a Colegiului Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, elevii, părinţii şi profesorii au avut ocazia să cunoască în de aproape oferta educaţională din învăţământul profesional, cu durată de trei ani. Târgul a fost programat între orele 12.00 – 18.00, dar conform cadrelor didactice aflate la faţa locului, după ora 16.00 foarte puţini vor mai veni.

În jur de 500 de persoane, profesori, elevi şi părinţi din învăţământul gimnazial, şi cel profesional au venit astăzi pentru a cunoaşte care sunt oportunităţile şi ce meserie vor avea dacă vor urma unul dintre liceele Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, Colegiul Tehnologic Câmpeni, Colegiul Tehnologic Ocna Mureş, Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir, care au avut standuri cu oferta educaţională.

Conform profesorului pentru discipline tehnice Popa Ioana, de la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, la târg au venit toţi elevii de clasa a VIII-a de la şcolile din Alba Iulia, dar şi cei din mediul rural care doresc să urmeze învăţământ profesional. Pe lângă aceştia au fost prezenţi şi elevi care sunt deja într-una din şcolile cu învăţământ profesoral.

Vezi Oferta Educaţională la învăţământul profesional cu durata de trei ani 

Citeste si EVALUAREA NATIONALA 2014: Modele de subiecte pentru elevii de clasa a II-a a IV-a, a VI-a şi a VIII-a

[nggallery id=1646]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea