Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sute de amenzi aplicate de polițiștii rutieri din Alba șoferilor vitezomani și pietonilor indisciplinați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat joi, 22 ianuarie, pe raza întregului judeţ pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor care se produc datorită vitezei excesive sau neadaptată condiţiilor de drum.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale din care 134 pentru depăşirea limitei legale  de viteză.

Totodată au fost reţinute 5 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 22.522 lei.”

        

Poliţiştii Biroul Rutier Alba Iulia împreună cu lucrători ai Poliţiei Locale Alba Iuia au desfăşurat pe raza municipiului Alba Iulia o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au sancţionat 90 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea 35 au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Totodată au fost sancţionaţi 19 conducători auto care au oprit/staţionat în loc  nepermis, 24 care nu a respectat regimul legal de viteză, 6 care nu au utilizat centura de siguranţă, iar alte 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.972 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea