Rămâi conectat

Actualitate

Susținătorii comisarului Berbeceanu s-au întâlnit pentru a treia oară în față la DIICOT Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Duminică, la Alba Iulia, a avut loc cel de-al 3-lea miting de susținere a comisarului Traian Bebeceanu. Albaiulienii s-au alăturat, astfel, evenimentelor similare organizate în aceeași zi la Deva, Sibiu și Timișoara unde protestatarii s-au întâlnit sub deviza ”Uniți pentru dreptate!

Aceștia spun că ”de mai bine de 20 de zile, Traian Berbeceanu este arestat în baza unor suspiciuni rezonabile, fără probe, ci doar cu ajutorul unor infractori care au dat declaraţii împotriva poliţistului ce i-a băgat după gratii de mai multe ori” și consideră că trebuie să ia atitudine ”împotriva nedreptăţii și împotriva complotului declanșat asupra comisarului”.

Mitingul de la Alba Iulia a fost autorizat și chiar dacă participarea nu a fost numeroasă, cu siguranță a atras atenția celor vizați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea