Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: PNL amână anunțarea candidatului pentru primăria Alba Iulia. Competiție internă între Roman și Voicu

Ziarul Unirea

Publicat

în

SURSE: PNL amână anunțarea candidatului pentru primăria Alba Iulia. Competiție internă între Roman și Voicu

Deși inițial PNL Alba a anunțat că până la data de 1 martie 2020 va avea desemnați toți candidații la primăriile din județ, potrivit surselor ziarulunirea.ro, plecarea lui Pleșa la USR le-a cam dat peste cap calculele liberalilor.

În condițiile în care Ion Dumitrel refuză să candideze la primăria Alba Iulia, în partid va avea loc o competiție internă între Florin Roman și Paul Voicu, timp de 3 săptămâni.

Potrivit sondajelor făcute la comanda PNL se pare că Paul Voicu ar avea un avans față de Florin Roman, dar potrivit acelorași surse apropiații lui Roman susțin că aceste sondaje sunt irelevante, întrucât au fost realizate într-o perioadă în care deputatul nu iși anunțase public intenția de a candida la primărie.

CITEȘTE ȘI: Cum stau candidații și partidele politice cu trei luni înainte de alegerile locale, potrivit unui SONDAJ realizat la comanda PSD Alba

Într-un alt sondaj realizat la comanda PSD Alba, conduce tot Paul Voicu, dar diferențele nu mai sunt atât de mari ca în epoca Hava, când PNL domina categoric scena politică din Alba Iulia.

Cel mai probabil competiția internă dintre Roman și Voicu se va încheia cu un nou sondaj, candidatul urmând să fie desemnat de biroul politic permanent al PNL Alba Iulia și apoi validat de Biroul Județean și conducerea Centrală a partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea