Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SURSE: PDL Alba Iulia – organizația fără ”cap”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPDL Alba Iulia se află în continuare în căutarea unui lider demn să conducă organizația după ce Paul Voicu a părăsit fotoliul de președinte în urmă cu câteva luni. Liderii județeni s-au plâns în ultimele conferințe de presă că in lipsa unui membru de partid ales să-i conducă pe democrat-liberalii din municipiu, nu are cine să-l apere nici pe primarul Mircea Hava de atacurile adversarilor politici.

Potrivit surselor noastre PDL-iștii albaiulieni l-ar dori în continuare la șefia organizației pe Paul Voicu, un membru de partid cu state vechi, cunoscut ca un bun organizator, dar acesta, stresat probabil de problemele pe care le are, nu-și mai dorește să fie la conducerea portocaliilor din Alba Iulia. Însă, din informațiile pe care le avem, există suficienți democrat-liberali care să-și dorească funcția vacantă.

Unul dintre aceștia ar fi Raul Tudorașcu, fost subprefect de Alba, care s-a apropiat foarte mult de echipa lui Mircea Hava înainte de alegerile locale și în prezent este unul dintre cei mai activi consilieri locali ai PDL. Singurul lucru care i se reproșează lui Tudorașcu este faptul că nu are suficientă vechime în partid.

O altă variantă ar fi profesorul Sebastian Onac, președintele Asociației Maria Beatrice (unul dintre ONG-urile apropiate de Primăria Alba Iulia), un membru de partid foarte activ în campania electorală, când i-a mobilizat și organizat pe tinerii voluntari care au împărțit ”fluturași” și au lipit afișe. Totuși, șefia unei organizații atât de importante – spun unii democrat-liberali cu vechime în partid – ar fi ”o căciulă prea mare” pentru profesorul Onac.

Sursele noastre mai spun că un alt candidat care s-ar putea înscrie în cursă este Marius Anghel, PDL-ist cu vechime care, prin experiența profesională pe care o are ar putea contribui la orientarea Organizației Alba Iulia spre primele locuri din clasamentul celor mai ”tari” organizații locale. Pe de altă parte, lui Marius Anghel unii dintre colegii din partid îi reproșează că s-a orientat prea mult spre Ion Dumitrel astfel că nu știm dacă vor prinde împreună vulpea.

Și, bineînțeles, nu putem să nu-l amintim pe eternul candidat Dorin Nistor, o altă variantă vehiculată printre democrat-liberalii albaiulieni. Se pare, însă, că acesta și-a mai pierdut în ultima vreme din susținători deoarece unii dintre colegii de partid cred că Mircea Hava a investit prea mult în el, fără să obțină rezultate notabile.

Desigur, lista este deschisă și în cursă s-ar mai putea înscrie și alți candidați. Important este ca lucrurile ”să se așeze” și Organizația Alba Iulia să-și găsească în sfârșit un ”cap”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea