Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Când se va deschide cel de-al treilea magazin LIDL din Alba Iulia. Clădirea și parcarea supermarketului, finalizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai nou supermarket care urmează să fie deschis în Alba Iulia, LIDL-ul din zona cartierului Cetate, își va deschide porțile pentru clienții săi în curând.

Cu clădirea și parcarea magazinului finalizate, cel de-al treilea supermarket al grupului german este așteptat să își servească clienții în data de 17 decembrie, potrivit surselor ziarulunirea.ro.

Noul supermarket LIDL va avea o suprafață de 2306,5 mp, iar conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mamă și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland.

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie. Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în lua septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei care a fost inaugurat pe 5 noiembrie, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția are două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției funcționează magazinul propriu-zis, iar etajele sunt ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl  mutându-și aici activitatea regională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori A mai rămas puțin peste o săptămână până la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului din Ceteta Alba Carolina. Truck Tunning Art revine și anul acesta la Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea