Rămâi conectat

Ştirea zilei

Surpriză! Ministrul Dan Șova nu mai vine la Alba, pentru dezbaterea publică privind Roșia Montană

Bogdan Presecan

Publicat

în

Dezbaterea publică programată pentru mâine la Alba Iulia, pe tema afacerii Roșia Montană,  a fost anulată, după ce, în această seară, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine – Dan Șova a anunțat că, din cauza unor treburi urgente care au intervenit în agenda sa de lucru, nu mai poate veni la evenimentul organizat la inițiativa senatorului Teodor Atanasiu.

Potrivit organizatorilor dezbaterea publică va fi reprogramată pentru o dată ulterioară.

Conform unor surse, ministrul Dan Șova nu ar mai fi dorit să participe la dezbatere.

În paralel cu evenimentul programat pentru vineri, 11 octombrie, începând cu orele 11.00 la Hotel Parc din Alba Iulia, contestatarii proiectului au anunțat desfășurarea unui miting organizat chiar în fața hotelului. Rămâne de văzut dacă amânarea dezbaterii va conduce și la anularea protestului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea