// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Supremia Grup, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti DISPARE de pe piaţă. Francezii de la Solina au schimbat numele companiei

Supremia Grup, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti DISPARE din piaţă. Francezii de la Solina au schimbat numele companiei.

Grupul francez Solina, care a cumpărat anul trecut afacerea cu ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup de la antreprenorul Levente Bara, au schimbat numele companiei pentru care a plătit circa 30-40 mil. euro, conform surselor ZF.

Astfel, fosta Supremia Grup a devenit Solina România, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Schimbarea numelui companiei vine după ce la jumătatea anului trecut Solina a anunţat că procesul de achiziţie al producătorului din Alba a fost finalizat şi echipele celor două businessuri lucrează împreună. De asemenea, grupul francez a făcut o infuzie de capital de 15,8 milioane de lei (3,4 mil. euro) companiei din România.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419