Supremia Grup deschide primul magazin „Poveşti cu condimente”
Vineri, 11 octombrie 2013, de la ora 11:00, va avea loc deschiderea primului magazin „Poveşti cu condimente”. Locaţia care va găzdui cele peste 200 de produse va fi în incinta Polus Center Cluj, vis-a-vis de casele de marcat ale magazinului Carrefour.
Cei pasionaţi de bucătărie, amatori sau profesionişti, pot găsi aici condimente naturale, ierburi aromate, legume deshidratate, produse pentru patiserie, amestecuri de condimente, produse pentru slăbit, seminţe şi multe alte ingrediente alimentare. Toate produsele vor fi vândute la vrac, astfel încât clientul poate cumpăra exact cât are nevoie şi se poate asigura că va găti tot timpul cu ingrediente proaspete. Mai mult, pe rafturile magazinului vor fi şi o varietate de accesorii de bucătărie, de la râşniţe şi borcănaşe la şorţuri şi naproane.
„Poveşti cu condimente” este un brand ce aparţine companiei Supremia Grup, cel mai mare producător de ingrediente alimentare din România. În fabrica modernă de la Alba Iulia, condimentele sunt procesate în condiţii de maximă siguranţă, conform normelor europene. Pentru toate produsele cumpărate din acest magazin, Supremia Grup garantează calitatea şi siguranţa.
„Suntem un nume cunoscut în industrie, însă pe piaţa consumatorilor finali avem o notorietate scăzută, lucru normal pentru o companie de tip B2B (business to business). Am lansat acest proiect pentru a oferi şi clienţilor finali şansa de a gusta condimente de calitate. Savoarea este una dintre valorile după care trăiesc: să simţi savoarea în fiecare moment al vieţii şi implicit savoarea din mâncare. Iar pentru asta avem nevoie de condimentele potrivite. Aşa cum pe partenerii de afaceri îi sfătuiesc să caute soluţii şi reţete inovative, pe clienţii magazinului îi provoc să descopere cât mai multe arome şi să fie cât mai creativi în bucătărie„, spune dr. ing. Levente Hugo Bara, directorul general Supremia Grup şi cel care a urmărit atent orice detaliu legat de derularea proiectului.
Acest proiect este mai mult decât un magazin, el are şi un rol educativ. Sunt puţini cei care cunosc diferenţa dintre chimen şi chimion sau cei care ştiu cum arată anasonul stelat, de aceea Supremia Grup şi-a propus să le arate consumatorilor că paleta ingredientelor cu care pot aroma mâncarea este mult mai largă decât condimentele de bază. Aşa cum îi spune şi numele, fiecare produs va avea povestea lui, care va fi spusă de consultantul de vânzări din magazin, de ziarul lunar pe care îl vor publica şi în curând de site-ul www.povesticucondimente.ro.
Magazinul din Polus Center Cluj este primul dintr-un viitor lanţ de magazine de acest gen. Locaţia din oraşul ardelean a fost votată de către angajaţii companiei Supremia Grup care, în proporţie de 82%, au plasat Clujul ca oraşul unde doresc să vadă primul magazin. Întrebaţi de ce au avut această alegere, răspunsul lor a fost hotărât: „Vrem să ne mândrim prietenilor cu compania la care lucrăm!“.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Economie
Anunț prelungire apeluri de selecție proiecte măsurile: M1/6B, M2/2A, M3/6A EURI, M3/6A FEADR, M6/3A
Anunț prelungire apeluri de selecție GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA ŢARA SECAŞELOR ALBA-SIBIU anunță public prelungirea sesiunilor de cereri de proiecte LEADER aferentă măsurilor: I.MĂSURA M1/6B-,,Dezvoltarea si modernizarea satelor din microregiunea Ţara Secașelor” Număr de referință al sesiunii cererii de proiecte: M19.2-M1/6B-07/18.10.2024-31.10.2024 Data limita pentru depunerea proiectelor: 27 noiembrie 2024. II.MĂSURA M2/2A – ,,Soluţii inovative […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 2 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii