Supermarketul Profi se deschide în 28 august, la Ocna Mureș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

profiInaugurarea oficială a mult așteptatului supermarket Profi din Ocna Mureș are loc joi, 28 august, de la ora 9.00 potrivit primarului Silviu Vințeler. Acesta a arătat că deschiderea unui magazin de tip discount este cu două tăișuri, fiind util pentru cetățeni, dar îi poate încurca pe micii agenți economici.   

”Magazinul creează concurență și este bine pentru oraș că omul poate alege de unde dorește. Nu este prea bine pentru micii agenți economici. Va fi o concurență. Cred că vor rezista și ei, iar prețurile se vor adapta. Pe pământ, este loc pentru toată lumea”, a spus Silviu Vințeler.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Magazinul are 21 de angajați și va funcționa în vechea clădire Romtelecom, de pe strada Nicolae Iorga, la numărul 31.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Profi este o rețea de magazine de proximitate, franciză parțială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înființată în anul 1979 în Belgia ca o rețea de magazine cu prețuri reduse si s-a dezvoltat într-un lanț de magazine de proximitate.

De asemenea, grupul german de retail Rewe și-a arătat intenția de a deschide un magazin Penny Market, pe strada Mihai Eminescu, dar probabil magazinul va fi finalizată doar la începutul anului 2015.

Penny Market este un lanț de magazine german de tip discount deținut de Rewe, care operează peste 3.000 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria, Cehia și Bulgaria. În România deține aproximativ 70 de magazine.

Amintim faptul că în urmă cu patru ani, un magazin Plus s-a prăbuşit într-un crater format în galeriile minei de sare de sub oraş.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook