Rămâi conectat

Politică Administrație

Supermarketul Profi se deschide în 28 august, la Ocna Mureș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Inaugurarea oficială a mult așteptatului supermarket Profi din Ocna Mureș are loc joi, 28 august, de la ora 9.00 potrivit primarului Silviu Vințeler. Acesta a arătat că deschiderea unui magazin de tip discount este cu două tăișuri, fiind util pentru cetățeni, dar îi poate încurca pe micii agenți economici.   

”Magazinul creează concurență și este bine pentru oraș că omul poate alege de unde dorește. Nu este prea bine pentru micii agenți economici. Va fi o concurență. Cred că vor rezista și ei, iar prețurile se vor adapta. Pe pământ, este loc pentru toată lumea”, a spus Silviu Vințeler.

Magazinul are 21 de angajați și va funcționa în vechea clădire Romtelecom, de pe strada Nicolae Iorga, la numărul 31.

Profi este o rețea de magazine de proximitate, franciză parțială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înființată în anul 1979 în Belgia ca o rețea de magazine cu prețuri reduse si s-a dezvoltat într-un lanț de magazine de proximitate.

De asemenea, grupul german de retail Rewe și-a arătat intenția de a deschide un magazin Penny Market, pe strada Mihai Eminescu, dar probabil magazinul va fi finalizată doar la începutul anului 2015.

Penny Market este un lanț de magazine german de tip discount deținut de Rewe, care operează peste 3.000 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria, Cehia și Bulgaria. În România deține aproximativ 70 de magazine.

Amintim faptul că în urmă cu patru ani, un magazin Plus s-a prăbuşit într-un crater format în galeriile minei de sare de sub oraş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea