Rămâi conectat

Curier Județean

Super petrecere în Alba Iulia la aniversarea Ping și Pong. Clowni, prințese, mascote tombole, piniate cu dulciuri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest sfârșit de săptămână, Ping și Pong împlinesc un an de activitate! Un an  plin de bucurie, de culoare și de jocuri. Un an în care au dorit un singur lucru:  să ofere celor mici petreceri de neuitat! Au și reușit, iar acum este rândul lor să- și invite prietenii la aniversare.

Astfel, duminică, 1 iunie 2014, de la ora 11:00, în Habitat Galerie Bar Foaier, ei vor  organiza una dintre cele mai mari petreceri pentru copii pe care orașul Alba Iulia  le-a văzut. Vor fi prezenți la eveniment clowni, prințese dar și alte mascote din  lumea magică a lui Ping și Pong. Invitaților mici și mari li s-au pregătit  nenumărate surprize, de la tombole și piniate cu dulciuri, la cântece și dansuri  animate.

Potrivit organizatorilor evenimentului, “cei prezenți vor descoperi povestea lui Ping și Pong: cum și-au găsit numele,  cum a apărut sigla cu cei doi clowni simpatici, cum au ajuns să fie, în mai puțin  de un an, cea mai iubită agenție de evenimente pentru copii din județul Alba.

Nu va fi o istorisire despre un business de succes, ci una despre cum e să-ți  descoperi o pasiune și să investești în ea.

 Iar pasiunea echipei Ping și Pong sunt  copiii: ”De multe ori, suntem întrebate cum rezistăm. Cum putem să zâmbim și  să ținem ritmul câtorva zeci de prichindei energici. Iar asta după ce am avut o  zi plină la muncă, pentru că așa cum poate mulți nu știu, ”Ping și Pong” este al  doilea nostru job. Răspunsul este simplu: îi iubim pe cei mici! Iar când faci ceva  cu drag, e atât de frumos!” mărturisesc zâmbind fondatoarele agenției.

Ping si Pong este cea mai inovativă agenție de organizare evenimente pentru  copii din județul Alba. A fost înființată de o echipă de 3 prietene: Iulia, Cristina  și Cipriana, cu gândul de a umple cu voia bună petrecerile celor mici. Pe lângă  evenimentele organizate, Ping și Pong se implica activ in campanii sociale.

Echipa a fost voluntară la Ziua Internațională a Autismului, la Festivalul  Luminii, la Conferințele BookLand și la campaniile Free Hugs din Săptămâna  Voluntariatului. În plus, fetele aduc zâmbetele pe fețele copiilor de la centrele  de plasamentMotto-ul celor de la Ping și Pong: ”Noi nu facem doar petreceri, creem experiențe!”,  asta pentru că fiecare eveniment Ping și Pong este plănuit cu până în ultimul  detaliu. Dar pentru a vedea pe larg ce înseamnă lumea lui Ping și Pong, vă  așteptăm duminică la eveniment.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea