Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Sunteți ca pasărea Phoenix”: LAUDE aduse medicilor și personalului SJU Alba Iulia, care țin în viață o tânără adusă în stare gravă la ATI după o anestezie făcută la Spitalul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Sunteți ca pasărea Phoenix”: LAUDE aduse medicilor și personalului SJU Alba Iulia, care țin în viață o tânără adusă în stare gravă la ATI după o anestezie făcută la Spitalul Cugir

Povestea Iulie, o tânără din Alba care a ajuns la SJU Alba Iulia în stare gravă la ATI după o anestezie făcută la Spitalul Cugir, începe să devină din ce în ce mai cunoscută în mediul online, după ce apropriații ei au început să scrie despre evenimentul dezastruos prin cate aceasta a trecut.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Auzeam un glas puternic urmat de oftatul ce-l simțeam în urechi, pauza reculegerii forțelor de-a-și suprima gâtuirea vorbelor ce deja îi stăteau în gât și, pe măsură ce-mi povestea mă gândeam că n-are cum să fie chiar așa. Exagerează vorbind stins, pe rând, cu patos și revoltă….Și iar tăceau în lacrimi….

Dacă vă puneți în locul lor și, chiar de e greu, încercați s-o faceți, v-ar măcinat durerea NEPUTINȚEI, a urletelor de să vă audă o lume-ntreagă ce durere trăiți voi și în mijlocul tuturor voi sunteți singuri. Nimeni să nu facă NIMIC și iubirea ta să stea AȘAAAAAA?

CITEȘTE ȘI: O tânără din Alba a ajuns în stare gravă la ATI după o anestezie făcută la Spitalul Cugir. Mesajul soțului ei

Ei, dacă vi s-a ridicat pielea-n cap și încă aveți lacrimile de 23 de ani ale Iuliei pe obraz, intrați pe pagina lui Ionuț-Ioan Kulcsar, sau în link, e sora Iuliei și fiți voi vocea lor cu #distribuiri mii!

Distribuiți povestea la toată presa ce vă apare în cale, în grupuri , la Ministerul Sănătății, la Colegiul Medicilor Alba , peste tot, unde știți voi.
Iulia nu cere bani, nu vorbește, stă inertă și, probabil se roagă și reacționează LĂCRIMÂND la melodia lor de la nuntă! Asta mi-a povestit Ionuț.. Clipește , plânge și sigur ne roagă să i se facă dreptate!

Fiți voi vocea ei #distribuiți!

Mă înclin, dragi medici si personal medical din A.T.I. Spitalul Judetean de Urgenta Alba Spitalul Judetean de Urgenta Alba care, din nou, sunteți ca pasărea Phoenix, la înălțime.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea