Rămâi conectat

Actualitate

Subvenţiile pentru crescătorii de ovine, promisiuni pentru după 1 august

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subvenţiile pentru crescătorii de ovine, promisiuni pentru după 1 august

oiDacă pentru crescătorii de bovine au fost demarate plățile, oierii nu au primit până în acest moment nicio subvenție APIA pentru anul 2015. Mulți dintre aceștia se află într-o situație disperată, având de plătit numeroase penalități. De la 1 august, sunt promisiuni că se va demara plata subvențiilor. Pe 12 iulie s-a semnat cu SIVECO modulul pentru zootehnie, iar până la 1 august se încearcă finalizarea controlului administrativ pentru a putea fi începute plățile.

Citește și: NOUA GRILĂ DE SALARIZARE: Cât vor încasa polițiștii, militarii și funcționarii din apărare

În acest an, crescătorii de ovine vor încasa circa 24 de lei/cap de animal pentru Ajutorul Național Tranzitoriu în Zootehnie și 4,8 euro/cap animal pentru Sprijinul Cuplat în Zootehnie. Conform hotărârii de guvern, plafonul ajutoarelor naționale tranzitorii pentru speciile ovine/caprine este de 58,59 milioane de euro pentru schema cuplată de producție. În ceea ce privește sprijinul cuplat zootehnic, a fost stabilit plafonul de 24,5 milioane de euro pentru speciile ovine/caprine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea