Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

STUDIU: 80 la sută dintre adolescenți, hărțuiți pe internet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un studiu recent făcut de specialiști arată că  80 la sută dintre adolescenți au fost hărțuiți pe internet. Aspectul fizic, pasiunile și situația materială sunt principalele motive de hărțuire. Practic, patru din cinci adolescenți cu vârsta sub 18 ani spun că au fost ținta atacurilor în mediul online.

Cele mai populare rețele de socializare unde are loc fenomenul de cyberbullying sunt Facebook, Messenger și, la mare distanță, Instagram.

Mesajele de amenințare și cele negative, urmate de comentarii nepotrivite la fotografii, dar și furt de identitate – sunt cele mai des folosite mijloace de tachinare.

De teamă sau din lipsa de încredere că ar putea schimba ceva, două treimi dintre cei hărțuiți nu au povestit nimănui despre incident.

Sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea