// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Studenți din toată țara ai facultăților de Drept și Administrație publică, așteptați la Alba Iulia, la o Sesiune de comunicări științifice

În data de 17-18 mai 2018 Departamentul de Știinte Juridice și Administrative din cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale a Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia va organiza SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE A STUDENŢILOR ŞI STUDENŢILOR MASTERANZI .

Lucrările conferinţei se vor publica în Revista studentească PRO JURE, editată în format  electronic, cu ISBN, sub egida Editurii Aeternitas.

Studenții facultăților de drept și administrație publică din toată țara  sunt așteptați la Alba Iulia pentru a lua parte la sesiunea de comunicări.

2018 este un an special fiind anul Centenarului Marii Uniri, împlinindu-se totodată 25 de ani de la înființarea Facultății de Drept de la Alba Iulia.

Asociația Justiția pro Cetățean se implică activ în organizarea evenimentului  prin reprezentantul lor Panu Cristian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Studenți din toată țara ai facultăților de Drept și Administrație publică, așteptați la Alba Iulia, la o Sesiune de comunicări științifice

  1. Bulă 14.03.2018 la 14:06

    Invitat special primarul Cetății care le împărtăsește din experiența relațiilor licitioase cu ilisiu, cu sa bau și tot așa pom ponio spre victoria finală….