Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: Din seria ”șoferi cu tupeu” – vezi cum parchează un cunoscut instructor auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Știm cu toții că parcatul ”aiurea” este sportul preferat al multor șoferi. Vedem zilnic situații în care, din grabă, indolență, neatenție sau chiar nesimțire regulile privind parcarea mașinilor sunt încălcate grosolan, punând în dificultate traficul sau deplasarea pietonilor.

Acest caz însă, semnalat de un cititor al ziarului Unirea, este unul special, având în vedere că este vorba despre o mașină aparținând unui instructor auto de la o școală de șoferi. Mai mult acest instuctor este chiar persoană publică, reprezentant de frunte al unui partid politic și ales local în funcția de consilier, deci în principiu ar trebui să fie un exemplu pentru cetățenii orașului.

În consecință, pe bună dreptate, cititorul nostru se întreabă: ”Cu un astfel de exemplu, cum să învețe elevii – viitori șoferi, să respecte legea?”.

Fotografia a fost făcută astăzi, în jurul orei 15.00. Mașina era parcată, mult mai aproape decât permite legea, de trecerea de pietoni din fața sediului ”Electrica” iar șoferul era în apropiere, ocupat să discute cu un coleg de la alt partid.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Dragobete 2024. Declaraţii de dragoste, felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Dragobete 2024 • SMS-uri haioase și amuzante de Dragobete • Felicitări romantice, mesaje de dragoste pentru el sau ea de ziua îndrăgostiţilor la români • Mesaje sincere de iubire pentru îndrăgostiți Sărbătoare cu dată fixă în tradiţia română, Dragobetele este sărbătorit în fiecare an în 24 februarie, fiind un bun prilej în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea