ȘTIREA TA: Avarie la rețeaua de curent în Alba Iulia, Cartierul Micești – Locuitorii de pe câteva străzi au rămas fără lumină și căldură după ce s-a rupt o linie de joasă tensiune

Mai mulți locuitori din Alba Iulia, domiciliați în Cartierul Micești, ne-au sesizat că au rămas fără curent electric, marți după-amiază, în jurul orei 18.00. Aceștia s-au arătat îngrijorați de proporția avariei, și au spus că nu au mai avut de multă vreme o pană de curent cu o durată atât de lungă.

avarie curentSunt localnici domiciliați pe mai multe străzi din zona Valea Popii – Poligon (str. Alessandria, Sliven, Nazaret Illit), multe familii cu copii mici, care în acest timp nu au avut lumină și nici mijloace cu care să-și încălzească locuințele.

INFORMARE COVID-19

Din informațiile pe care le avem, avaria constă în ruperea unei linii de joasă tensiune. În jurul orei 19.00 echipele de intervenție de la Electria Alba se aflau la fața locului și lucrau la remedierea defecțiunii. Unul dintre reprezentanții instituției a declarat pentru ziarulunirea.ro că situația va reveni la normal până, cel mai târziu, în jurul orei 20.00. (Z.U.)

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...