Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| A treia zi fără energie electrică pentru mii de gospodării din Munții Apuseni: „Vom avea curent până în luna martie 2023?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| A treia zi fără energie electrică pentru mii de gospodării din Munții Apuseni: „Vom avea curent până în luna martie 2023?”

Mii de gospodării din munții Apuseni sunt încă fără energie electrică pentru a treia zi consecutiv, după viscolul din acest weekend.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției impresiile cu care a rămas după aceste zile fără curent și fără semnal la telefonie și internet. Bărbatul se întreabă amar dacă va veni curentul până în martie.

„Sunt un simplu locuitor al comunei Bucium din județul Alba care dorește să vă atragă atenția asupra unui aspect deosebit: din dimineața zilei de duminică, 26 februarie, nu avem curent. Da, știu, noi cei din Bucium dar și încă alte mii de gospodării din Apuseni.

Nu sunt o situație singulară, așa este, însă cred că este impardonabil că în sec XXI, an de grație 2023, să fim nevoiți a rămâne fără energie electrică mai mult de 48 de ore, că să nu mai zic de semnal mobil sau internet.

Mă aflu pe traseul viitoarei Transalpina de Apuseni. Foarte „viitoare” pentru că nu știm exact când se vor termina lucrările. Ideea acestei rute este de a pune pe harta turistică a României o zonă superbă din Apuseni. Cum? Fără curent timp de 2 zile și 2 nopți? Așa ne dorim dezvoltarea potențialului turistic în regiune?

M-am mutat din București în această comună pentru reconectarea cu natură, liniște și pentru peisajele superbe din Apuseni, nu zic ba. Acum chiar m-am conectat: sunt că în Epoca De Piatră!

Da știu: haterii vor spune că nu am generator de curent, nu mă interesează părerea altora. Nu a fost nevoie până acum, nicio pană nu a durat atât de mult de când sunt strămutat aici.

Vecinii mă consolează zicând: „”aaa…e binie acum, să fi văzut în alți ani, cu ierni mai grele ce o fost!”” Nu mă interesează, repet, ce a fost în alți ani, dar autoritățile locale / distribuitorul de energie pare-se că știu ce se întâmplă în zonă și nu au rezolvat infrastructură neam!

Închei trist povestea cu o întrebare…Așadar, vom avea curent până în luna martie 2023??”, ne-a transmis cetățeanul din Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea