Rămâi conectat

Actualitate

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă care ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de CRIMINALUL din Caracal a fost arestat preventiv

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă care ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de CRIMINALUL din Caracal a fost arestat preventiv

Ștefan Risipiceanu, bărbatul arestat de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, o să fie arestat preventiv timp de 30 de zile, a decis joi Tribunalul București.

DIICOT a reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum procurorii au administrat probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale împotriva acestuia.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut, a anunțat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în mașină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. Atunci când a fost reținut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intrețină relații sexuale cu tânăra. Bărbatul era folosit de Dincă ocazional la muncile din gospodărie.

El este o persoană fără loc de muncă, fără școală, fără un domiciliu stabil, fără venituri, necăsătorit, fără copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea