Rămâi conectat

Sport

Steaua, cu Nicuşor Stanciu titular a remizat la Basel, în Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Steaua fost egalată în prelungiri la Basel, partidă contând pentru grupele Champions League, scor 1-1 (1-0), gol Piovaccari (27) şi are şanse puţine la primăvara europeană, rămânând fără victorie. Fostul unirist Nicuşor Stanciu a fost folosit titular şi a evoluat până în minutul 62, bifând al 4-lea său joc în grupele celei mai importante întreceri continentale (un total de 265 de minute). Acest egal al deţinătoarei titlului în România nu ajută deloc echipa lui Reghecampf, care a acumulat numai 2 puncte (golaveraj 2-9), iar FC Basel are 5 (4-4). Cum în celălalt meci, Chelsea a învins pe Schalke 3-0 (1-0), echipa lui Mourinho a acumulat 9 puncte (11-2), iar germanii au rămas doar cu 6 (4-6).

Stanciu a înscris un gol extrem de important în actuala ediţie, la Varşovia, în partida cu Legia, care a parafat calificarea „roş-albaştrilor” pentru a 7-a oară în grupele Champions League.

În actuala conjunctură, următoarea partidă, cu Schalke, pe Naţional Arena, în 26 noiembrie este cu adevărat ultima şansă a calificării, măcar în Europa League.

Ultima victorie a Stelei în competiţia stelară s-a înregistrat pe 13 septembrie 2006, 4-1 cu Dinamo Kiev în deplasare, iar de atunci a înregistrat 14 eşecuri şi 4 egaluri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara – HNK Rijeka 0-0, în turul secund preliminar din Europa League | Divizionara secundă, remiză cu vicecampioana Croației

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a reușit o remiză albă, la Sibiu, cu HNK Rijeka, vicecampioana Croației, în prima manșă din turul secund preliminar din Europa League. Hunedorenii au avut alături aproape 8000 de fani care s-au bucurat de un nou rezultat notabil al elevilor lui Florin Maxim, chiar dacă bătălia pentru calificare este crâncenă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea