Rămâi conectat

Ştirea zilei

STAREA DE ALERTĂ ar putea fi prelungită: Propunere a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
STAREA DE ALERTĂ ar putea fi prelungită: Propunere a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

În cadrul ședinței de miercuri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să solicite prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu menținerea măsurilor luate la ultima prelungire, în luna septembrie. Această decizie trebuie confirmată de către Guvern, prin Hotărâre.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80 prin care se propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu menținerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, cu modificările și completările ulterioare, se arată într-un comunicat de presă.

Starea de alertă a fost prelungită pe 9 septembrie, cu 30 de zile, care vor expira în curând.

„Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta:

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.10.2021.

Art.2 – Măsurile de prevenire şi control a infecţiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 10.10.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situaţia aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administraţiei publice centrale.

Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă”, arată Hotărârea nr. 80, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea