Rămâi conectat

Politică Administrație

Stadiul lucrărilor pe străzile din Alba Iulia aflate în reabilitare – Primarul Hava: Productivitatea muncii formulată în termeni românești se traduce azi prin ”mai repede nu se poate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Mircea Hava a făcut o trecere în revistă a stadiului lucrărilor care se desfășoară acum pe străzile din Alba Iulia aflate în reabilitare. Concluzia edilului este că, din cauza mai multor factori (legea achiziției, lipsa forței de muncă, indispoziția furnizorilor de utilități de a se sincroniza) productivitatea muncii formulată în termeni românești se traduce prin ”mai repede nu se poate”. El le mulțumește riveranilor pentru răbdare și constructorilor pentru profesionalism:

”Productivitatea muncii formulegii achiziției, lipsa forței de muncă, indispoziția furnizorilor de utilități de a se sincronizalată în termeni românești se traduce azi prin ”mai repede nu se poate”. Ce contribuie la asta? De la aberațiile legii achiziției, lipsa forței de muncă, indispoziția furnizorilor de utilități de a se sincroniza, până la faptul că pot exista mici lupte la fiecare proprietate, cu fiecare metru de investiție realizat. Revin la tema lucrărilor actuale cu completări și estimări de bună-credință. Pe strada Izvorului expresia momentului însemnă săpătura de fundație, strat de balast. Urmează pozarea rețelelor, alte două straturi de balast și vrem ca până la sezonul rece să turnăm și primul strat de asfalt. Situație similară și pe Nicolae Labiș. Față de angajamentul inițial contorizăm o întârziere de vreo două săptămâni. Strada Iasomiei din Pâclișa a fost, modest spus, o piatră de încercare. Rigolă turnată manual cu beton la fața locului, rețea de canalizare menajeră, rețea pluvială cu adâncimi variabile și ruperi de pantă ( pana la 15 grade), relocat branșamente în condițiile în care alinierea caselor e doar o idee ce n-a respectat niciodată în zeci de ani linia.

Cu tot șuvoiul de avize și proiecte pentru ceva ce este evident că trebuie făcut. Și aici, cam într-o lună, se va putea circula pe carosabil finalizat. Pentru strada Brândușei marcăm o mică împlinire: în două zile se predă amplasamentul. Strada Carpenului are oferta în evaluare, e doar una, după cea de-a doua încercare de a o licita. Din informațiile pe care le am, cei de la societatea de apă încercă să finalizeze toamna asta contractele de execuție pentru tronsoanele unde nu există canalizare, din suprafața de 1500 ml. Le mulțumesc pentru răbdare locuitorilor, mult timp osândiți la resemnare, pentru profesionalism și colaborare colegilor mei și constructorilor, iar furnizorilor de rețele le atrag atenția că am fi fost cu un pas înainte dacă nu lipsea tradiționala formulă: stați, că vrem și noi să lucrăm ceva!”, a scris primarul Mircea Hava pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea