Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf. Primăria vizează investiții în ambulatoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf, iar primăria vizează modernizarea și extinderea ambulatoriului, a scris, miercuri, pe Facebook, administratorul public, Liviu Florea.

”Când am vorbit, pentru prima dată, despre intenția de a achiziționa un #Computer #Tomograf pentru Spitalul Municipal Aiud – SPA, a părut un obiectiv de neatins. Dar iată că aiudenii au demonstrat, încă o dată, că se pot aduna în jurul unui obiectiv care unește: #sănătatea #comunității. După nenumărate refuzuri primite de la Ministerul Sănătății, noi, comunitatea, am reușit, prin forțe proprii (buget local, sponsorizări), achiziționarea acestui aparat performant, indespensabil oricărui spital care se dorește a se dezvolta.

A fost semnat contractul de achiziție al Sistemului Computer Tomograf pentru dotarea Spitalului Municipal din Aiud. Acesta urmează a fi livrat și plătit integral până la sfârșitul acestui an”, a precizat Liviu Florea.

Spitalul se află în subordinea primăriei.

”Mai mult, #investițiile nu se opresc aici. Dincolo de renovarea spațiului care va găzdui CT-ul, am depus și #proiectul care vizează #reabilitarea, #extinderea și #dotarea #ambulatoriului (policlinicii, cum este cunoscut) și care se află în evaluare. Și cu puțin noroc, va deveni o realitate.

Prin intermediul acestui proiect, #fonduri #europene de peste #10milioane de lei vor fi investite în spitalul din Aiud. Pentru că #nepasă”, potrivit sursei citate.

FOTO arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea