Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf. Primăria vizează investiții în ambulatoriu

Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf, iar primăria vizează modernizarea și extinderea ambulatoriului, a scris, miercuri, pe Facebook, administratorul public, Liviu Florea.

”Când am vorbit, pentru prima dată, despre intenția de a achiziționa un #Computer #Tomograf pentru Spitalul Municipal Aiud – SPA, a părut un obiectiv de neatins. Dar iată că aiudenii au demonstrat, încă o dată, că se pot aduna în jurul unui obiectiv care unește: #sănătatea #comunității. După nenumărate refuzuri primite de la Ministerul Sănătății, noi, comunitatea, am reușit, prin forțe proprii (buget local, sponsorizări), achiziționarea acestui aparat performant, indespensabil oricărui spital care se dorește a se dezvolta.

ELIT

A fost semnat contractul de achiziție al Sistemului Computer Tomograf pentru dotarea Spitalului Municipal din Aiud. Acesta urmează a fi livrat și plătit integral până la sfârșitul acestui an”, a precizat Liviu Florea.

Spitalul se află în subordinea primăriei.

”Mai mult, #investițiile nu se opresc aici. Dincolo de renovarea spațiului care va găzdui CT-ul, am depus și #proiectul care vizează #reabilitarea, #extinderea și #dotarea #ambulatoriului (policlinicii, cum este cunoscut) și care se află în evaluare. Și cu puțin noroc, va deveni o realitate.

Prin intermediul acestui proiect, #fonduri #europene de peste #10milioane de lei vor fi investite în spitalul din Aiud. Pentru că #nepasă”, potrivit sursei citate.

FOTO arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...