Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Spitalul din Cugir va intra în reparaţie capitală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Spitalul din Cugir va intra în reparaţie capitală, aşa rezultă dintr-un Studiu de Fezabilitate aprobat recent de legislativul local din Cugir potrivit căruia mai multe secţii, compartimente şi instalaţii ale clădirii interne – chirurgie vor beneficia de reparaţii capitale.
După cum ne spunea  managerul unităţii – ing. Cristian Simu, se vor face amenajări care să asigure servicii medicale prompte şi de calitate pentru populaţie.  Sunt vizate secţiile interne – chirurgie cu cabinetele dermatologie, chirurgie, primiri urgente, recuperare, ATI, diabet şi boli de nutriţie, cardiologie, interne.  În cadrul procesului de reabilitare a clădirii sunt prevăzute lucrări de modernizare  începând de la subsol până la mansardă. Se va proceda la înlocuiri tâmplărie, instalare aer condiţionat, execuţie pardoseală, refacere grupuri sanitare, înlocuire instalaţii termice s.a .
Potrivit managerului, investiţia mai prevede o serie de lucrări exterioare cum ar fi zugrăveli clădire, cale de acces pentru ambulanţă, dar şi achiziţionări de maşini, utilaje, instalaţii pentru ocrotirea sănătăţii, dotări pentru infrastructura serviciului de sănătate, precum şi instalarea unui sistem de diagnosticarea şi gestiunea bolnavilor. Valoarea investiţiei este de 6. 418..006 lei, fără TVA. Durata de realizare a investiţiei este de 24 de luni iar sursa de finanţare este de la bugetul local.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea