Rămâi conectat

Sport

Speranţe în implicarea RMGC la FC Unirea Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Roşia Montană Gold Corporation a investit în returul trecut suma de 100.000 euro la FC Unirea Alba Iulia, iar posibila relansare financiară a divizionarei secunde din Cetatea Marii Uniri se leagă tocmai de numele companiei canadiene, într-un parteneriat de viitor cu Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba. „Zilele acestea ne dorim să ajungem la o înţelegere în privinţa părţii financiare. Garanţia mare este reprezentată de Gold Corporation, firmă care s-a arătat interesată să se implice. Oficialii RMGC vor reprezentanţi în Consiliul de Administraţie şi cu siguranţă că nu ne cramponăm de procente. Dacă va fi stabilitate şi se va cristaliza bugetul, eu împreună cu Vasile Trifan şi alţii renunţăm la acţiuni şi se poate asigura peste 50 la sută pentru a se prelua controlul”, a declarat Marian Sarmeş, preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Unirea Alba Iulia. Solicitaţi pentru a fi instalaţi în funcţia de preşedinte – Sorin Corpodean şi respectiv vicepreşedinte – Iulian Nichimiş, aceştia au condiţionat implicarea prin rezolvarea chestiunii financiare a clubului albaiulian.
l”Sufleteşte aş veni”, a spus „Ţânţarul”
Plecat de la FC Unirea în 2005, antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar (54 ani), actualmente în staff-ul echipei Dinamo Bucureşti, nu spune „nu” categoric echipei din oraşul natal. „Sufleteşte aş veni la Unirea, dar mă înspăimântă realitatea fotbalistică a echipei. I-am văzut pe «alb-negri» în câteva meciuri şi mi-am dat seama că lotul are nevoie de foarte mulţi jucători de valoare. Trebuie să se strângă rândurile, să apară o implicare generală să se alcătuiască un buget clar şi o strategie serioasă, un proiect real. Dacă s-ar clarifica aceste chestiuni şi s-ar pune ordine, aş lucra cu Corpodean, despre care am auzit, ca şi organizator, numai cuvinte de laudă. Însă momentan eu am o poziţie liniştită la Dinamo, vorbim de Unirea aşa la general”, a apreciat „Ţânţarul”. Cornel Ţălnar a avut câteva discuţii de principiu, tatonări, cu apropiaţi ai echipei şi se aşteaptă lămurirea situaţiei pentru a se trece, dacă este cazul, la abordări concrete.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea