Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacol al beneficiarilor Așezământului social „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, la Universitatea din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aşezământul social „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos organizează vineri, 7 decembrie, un spectacol cu prilejul Zilei de Sfântul Nicolae. Evenimentul se va desfășura de la ora 17.00, în Amfiteratrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Programul cuprinde recitaluri de colinde și cântece patriotice, momente coregrafice, o scurtă scenetă dar și momente de poezie și dans, toate susținute de copiii ocrotiți în acest centru social. Potrivit reprezentanților Așezământului social „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, spectacolul este organizat în semn de apreciere pentru donatori, binefăcători și colaboratori și ca mulțumire în fața lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra beneficiarilor și angajaților centrului social.

Aşezământul social „Izvorul Tămăduirii” şi-a început activitatea în anul 2004, face parte din reţeaua social filantropică a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei și cuprinde două case de tip familial în care sunt ocrotiţi 19 copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani. Copiii sunt ocrotiţi cu dragoste astfel încât să îşi poată dezvolta personalitatea şi să se integreze social. Ei beneficiază în cadrul așezământului de îngrijire de specialitate, educaţie, consiliere socială şi psihologică.

 

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea