Rămâi conectat

Actualitate

Soț animalic din Alba Iulia, cercetat penal de jandarmi pentru că și-a bătut nevasta

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Alba Iulia a fost bătuta de soţ pe motiv că  nu a gătit pe gustul acestuia. Jandarmii au intervenit, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal, informează maiorul  Jurcoveţ Cosmin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

“Conflictul a apărut vineri, 27 iunie, la ora 16.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. Întors acasă şi constatând că mâncarea nu îndeplineşte “ standardul de calitate ” impus de el, Dorin M. în vârstă de 64 de ani,  i-a reproşat acest fapt soţiei. Drept urmare, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în momentul în care femeia, cu 12 ani mai tânără, i-a replicat soţului că nu este altceva decât un “moş pretenţios”.

Pentru calificativul acordat, a fost lovită de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi spatelui şi a fost ameninţată şi cu alte violenţe. Speriată, victima a solicitat ajutorul jandarmilor care au intervenit de urgenţă şi au scăpat-o de furia bărbatului.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, respectiv ameninţare a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză”, se precizează în comunicatul remis presei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea