Rămâi conectat

Curier Județean

Solie artistică cu Skepsis, la Hunedoara, în weekend. Grupul de teatru va reprezenta Alba Iulia la Carnavalul Medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

skepsis 1Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia la Carnavalul Medieval de la Hunedoara, ediţia a IV-a, care va avea loc în perioada 27-28 August 2016.

Prin acest eveniment, în viziunea organizatorilor, “turiștii se vor putea bucura de concerte de muzică, ateliere meşteşugăreşti, dansuri medievale şi spectacole cu foc.

Respectând structura ediţiilor anterioare, seara de sâmbătă este destinată unui spectacol special – „Urzeala prinţului” îi are în prim plan pe: Dan Condurache, Eugenia Șerban, Denis Ștefan, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru și Nae Alexandru.”

Publicul este invitat să guste încă o dată atmosfera medievală de carnaval creată de grupurile participante care oferă un program variat de activităţi specifice. În Tabăra Medievală, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Cavalerii Cetăţilor Bârsei vor prezenta arta mânuirii armelor şi vor face demonstraţii de lupte. Grupuri artistice din mai multe oraşe din ţară vor prezenta spectacole de Muzică şi Dans (Truverii; Esteban Alul; Florin Săsărman; Cimpoierii din Transilvania; Curtea Comedianţilor; Medieval Art; Nosa),  Teatru (Curtea Comedianţilor; Peter Pann) sau spectacole de foc (Sirius).

SKEPSISPentru a oferi un plus de autenticitate tematicii evenimentului, compania de teatru Skepsis va fi prezentă în program cu 3 spectacole de teatru de stradă  şi cu specific medieval, care vor fi prezentate în curtea interioară a Castelului Corvinilor după cum urmează: Sâmbătă, 27.08.2016, ora 16.30 – Extraordinarele Aventuri ale Capitanului Spaventi); Duminică, 28.08.2016, ora 12.00 –  Procesul lui Prometeu (40 min); ora 17.30 – Farsa Maestrului Patelin (60 min).

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României în parteneriat cu Primăria Municipiului Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea