Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Șoferi cu alcool ”la bord”, fără permise de conducere sau cu auto neînmatriculate, prinși de polițiști în trafic, în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Șoferi cu alcool ”la bord”, fără permise de conducere sau cu auto neînmatriculate, prinși de polițiști în trafic, în Alba

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii Serviciului Rutier Alba   l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1, pe raza comunei Galda de Jos, având permisul de conducere suspendat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

Tot sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe B-dul  Republicii din Alba Iulia.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 12.30, polițiștii rutieri din l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 20.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Mihalț, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Bucium, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 I, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 23.50, polițiștii de siguranță publică din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea