Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șofer din Sebeș, prins BEAT, la volanul unui autoturism, pe autostrada A10. Avea o alcoolemie de 0,45 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Șofer din Sebeș, prins BEAT, la volanul unui autoturism, pe autostrada A10. Avea o alcoolemie de 0,45 mg/l

Un bărbat de 41 de ani, din Sebeș, a fost depistat de către polițiștii din Sibiu, pe autostrada A10, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, pe A10, km. 1, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă în scopul conștientizării participanților la trafic asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea