Șofer din Cluj, cercetat de polițiștii din Jidvei după ce a prezentat un permis fals de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat de 31 de ani din județul Cluj este cercetat de polițiștii din Jidvei după ce a prezentat un permis fals de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

La data de 05 septembrie 2020, în jurul orei 12.05, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei în timp ce acționau pe DJ 142K, pe raza localității Tărtâlaua, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 31 ani, din comuna Iara, județul Cluj.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Republica Moldova care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul de conducere prezentat de acesta figurează pe numele altei persoane.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei