Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Social-democratul Dorin Retegan este noul şef al Oficiului de Cadastru Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba are un nou şef. Este vorba despre Dorin Retegan, membru PSD, care o înlocuieşte la şefia instituţiei pe Cornelia Baba, cea care a deţinut până acum funcţia de conducere a Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba. Acesta va fi instalat oficial în funcţie miercuri, la ora 12.00, în prezenţa subprefectului Cornel Murg.

Potrivit declaraţiei de avere, completată în 2012, Dorin Retegan deţine împreună cu soţia 1,6 hectare de teren în majoritate agricol, în Sebeş şi în Alba Iulia, 2 apartamente în Alba Iulia, cumpărate în anii 1986 şi 2000, un autoturism VW Golf Plus, fabricat în 2007, şi un depozit bancar de 29.800 de lei, dar şi un contract de credit de 30.000 de euro, scadent în anul 2039. În ultimul an, Dorin Retegan a avut venituri ca inginer şef la OCPI Alba de 47.230 de lei.

Reamintim că Dorin Retegan a mai fost director la această instituţie, înainte de guvernarea PDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea