Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sisteme de supraveghere video și de alarmare pentru imobilele de interes public din municipiul Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

Publicat

în

Sisteme de supraveghere video și de alarmare pentru imobilele de interes public din municipiul Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat joi, 7 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru lucrări de realizare sisteme de supraveghere video și sisteme de alarmare la imobilele de interes public din municipiul Alba Iulia. Valoarea totală estimată a investiției este de 394.000 lei, fără TVA.

Sistemele de supraveghere video alarmare vor fi amplasate la 17 locații din municipiul Alba Iulia astfel:

 1. ZONA AGREMENT AMPOI 2 (supraveghere video)
 2. STADION OARDA (sistem antiefracție și supraveghere video)
 3. COMPLEX SPORTIV VICTORIA CETATE (sistem antiefracție și supraveghere video)
 4. SPAȚIUL DE RECREERE MAMUT (supraveghere video)
 5. SEDIUL SERVICIULUI VOLUNTAR PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ (sistem antiefracție și supraveghere video)
 6. SEDIUL PRIMĂRIEI ALBA IULIA (sistem antiefracție și supraveghere video)
 7. SEDIUL SERVICIULUI POLIȚIEI LOCALE (sistem antiefracție)
 8. PARC DENDROLOGIC DR IO AN VLAD (supraveghere video)
 9. GRUP SANITAR CETATE (sistem antiefracție)
 10. SEDIUL SERVICIUL ADMINISTRAREA ACTIVITĂȚILOR DOMENIULUI PUBLIC (sistem antiefracție și supraveghere video)
 11. SEDIUL SERVICIUL ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT (sistem antiefracție și supraveghere video)
 12. DIRECȚIA VENITURI (sistem antiefracție și supraveghere video)
 13. SEDIUL DIRECȚIA PROGRAME (sistem antiefracție și supraveghere video)
 14. CĂMIN PERSOANE VÂRSTNICE (sistem antiefracție și supraveghere video)
 15. BAZIN OLIMPIC (sistem antiefracție)
 16. ADĂPOSTUL DE CÂINI (sistem antiefracție și supraveghere video)
 17. CENTRUL DE RESURSE „ACADEMIA DOAMNELOR” (sistem antiefracție și supraveghere video)

Clădirile, instituțiile publice sau private, alte entități de interes public, precum și activitățile social-cultural-economice, pot fi supuse unor acțiuni (amenințări) care, dacă nu sunt luate în considerare și contracarate prin măsuri adecvate, pot duce la evenimente nedorite, unele cu consecințe foarte grave pentru integritatea fizică și continuitatea lor funcțională.

Electrica Furnizare Discount

Prin realizarea sistemelor de supravegherea video, detecție și semnalizare la tentative de efracție și agresiune se urmărește securizarea intrărilor/ieșirilor în/din imobilele sus menționate, precum și a zonelor perimetrele aferente acestora, astfel încât să se realizeze detecția și identificarea oricărei încercări de pătrundere neautorizată, conform prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și a HG 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Publicitate

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| „Marșul Disperării” organizat de Asociația de pensionari „Speranța de Alba”: Care sunt doleanțele acestora

Publicat

în

LIVE VIDEO| „Marșul Disperării” organizat de Asociația de pensionari „Speranța de Alba”: Care sunt doleanțele acestora

Asociația pensionarilor ”Speranța de Alba” organizează, astăzi, un miting împotriva clasei politice, care potrivit asociației „dorește disparișia pensionarilor”.

„Invitam la acest miting numai pensionarii normali și care sunt nemultumiți de această clasă politică. Nu acceptam pensionari cu ”pensii speciale”. Oricum, aceștia sunt multumiți. La manifestare se vor distribui șepci personalizate, tricoloruri sau măști pentru cei ce nu vor avea”, au scris reprezentanții asociației pe facebook.

Electrica Furnizare Discount

Doleanțele pensionarilor:

1.Aplicarea de îndată a legii 127/2019,privind creșterea pensiilor cu 40%

2.Indexarea pensiilor, cu rata inflației din 2020.

3. Compensarea prețurilor la utilități,companiilor distribuitoare, nu prin ajutoarele acordate, cetățenilor vulnerabili (măsură de stânga). Cetățeni vulnerabil fiind toți cetățenii, în afară de cei cu pensii peste 5000 lei.

4. Cererea reciprocă de scuze a liderilor politici care au jignit votanții altor partide politice,de cât ale lor,pentru jignirile aduse acestora. Prin acest gest, scuze vor fi (sau nu) acceptate, de către votanții partidelor jignite.

5. Modificarea,imediată a articolului 1,al.4,din legea 17/2000 și specificarea vârstei pensionarilor care pot face parte din anumite organizații de pensionari și care pot fi numiți PERSOANE VÂRSTNICE ,având în vedere că azi se pensionează (toți ofițerii de poliție sau armata),la 45-50 de ani.Acestea nu pot fi numiți persoane vârstnice.

6. Mărirea alocațiilor copiilor,care să poată asigura viitorului țării și pentru a avea o populație competitivă în viitorul politic al României,scăpând astfel de actuală clasa politică,care ne-a sărăcit și care,azi ne guvernează.

7. Pensionarii să fie apreciați și prin asigurarea unei existente sigure și demne conform anilor efectuați și a contribuției la fondul de pensii

Citește mai mult

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe DN 7: Un bărbat din Cugir a ajuns la spital după coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe DN 7: Un bărbat din Cugir a ajuns la spital după coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară

La data de 21 octombrie 2021, în jurul orei 17,32, pe DN 7, la KM 332 + 600 m, un bărbat, de 72 de ani, din Cugir, în timp ce se conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de o tânără, de 25 de ani, din municipiul Sibiu, Județul Sibiu.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Electrica Furnizare Discount

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro

Citește mai mult

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba: Bărbat din Câmpeni, bănuit de înșelăciune, reținut de polițiști. Cum a indus în eroare cinci persoane

Publicat

în

PERCHEZIȚII în Alba: Bărbat din Câmpeni, bănuit de înșelăciune, reținut de polițiști. Cum a indus în eroare cinci persoane

Polițiștii din Baia de Arieș au reținut un bărbat, din Câmpeni, care este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Pentru documentarea activității infracționale a acestuia, polițiștii au efectuat două percheziții.

La data de 21 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 30 de ani, din Câmpeni, care este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune.

Electrica Furnizare Discount

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în zilele de 13 și 15 octombrie 2021, s-ar fi deplasat în localitatea Lunca Arieșului, din comuna Poșaga, unde, folosindu-se de calități mincinoase, respectiv că ar fi angajat al unei societăți de distribuție a energiei electrice, ar fi indus în eroare cinci persoane.

Sub pretextul înlocuirii contorului de măsurare a energiei electrice, bărbatul le-ar fi cerut persoanelor vătămate diferite sume de bani, reprezentând un avans pentru serviciile ce urmau a fi prestate, cauzând astfel un prejudiciu total de 2.261 de lei.

Pentru obținerea de probe, în vederea stabilirii activității infracționale a bărbatului, polițiștii din Baia de Arieș, împreună cu polițiștii din Câmpeni au efectuat două percheziții, una la domiciliul acestuia și una la sediul societății comerciale pe care o administrează.

În cursul zilei de azi, 22 octombrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare